Weerpraatje: Rustig najaarsweer

BERKELLAND – Het valt toch tegen met de regen vandaag. Het neerslaggebied komt wat verder Nederland binnen waardoor wij een regenachtige dag hebben. Ook vannacht en morgenvroeg regent het nog, maar dan staan ons een aantal droge dagen te wachten. Een hogedrukgebied in de buurt zorgt voor rustig weer. Door de ligging ten oosten van ons kan de temperatuur in de loop van de week met een zuidoostelijke stroming oplopen tot circa 18 graden. Het rustige weer in deze tijd van het jaar kan in de ochtend voor wat mist(banken) zorgen. Maar overdag zien we geregeld de zon. Vanaf volgend weekeinde wordt de verwachting onzeker, maar lijkt het wel (flink) kouder te worden.

Weerpraatje wordt verzorgd  door Hans Toutenhoofd 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven