Wegenbouwers krijgen stampotbuffet aangeboden in Gelselaar

GELSELAAR – Een ludieke actie vandaag in Gelselaar. Het Dorpshoes Gelster bood de wegenbouwers van Lansink uit Saasveld een stampotbuffet aan. De wegenbouwer is al maanden bezig met de herinrichting van de dorpskern van Gelselaar. “Het is altijd prettig overleggen met de heren van Wegenbouw Lansink en men doet alle moeite om de overlast voor de inwoners zo veel mogelijk te beperken!” Daarom heeft het Dorpshoes Gelster namens alle inwoners van Gelselaar de heren een stampotbuffet aangeboden. De maaltijd werd genuttigd in de tent tegenover het Dorpshoes. Deze tent staat hier, omdat vanavond de finale van de “Dorpskwis Gelster” plaats vindt. De afgelopen weken was Gelselaar al in de ban van deze kwis en vanavond zal uiteindelijk blijken welke team er met de eindzege vandoor gaat.

Foto’s Dorpshoes Gelster

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven