Wie kent Johan Wolfs (1884) uit Eibergen


EIBERGEN/IJSSELSTEIN – Afgelopen donderdag heeft de 28 jarige Lyanne Hoff uit IJsselstein een bijzondere vondst gedaan. Terwijl ze via haar vaste route naar het werk fietste, vond ze onderweg een tweetal hele oude identiteitsbewijzen. Een van deze twee ID bewijzen is van Johan Wolfs, geboren op 25 februari 1884 in Eibergen. Het gevonden document is afkomstig uit de oorlog, in 1941 is het afgegeven in Zuilen.  De vindster heeft de politie inmiddels ingelicht over haar vondst, maar deze heeft aangegeven dat ze er niets mee kunnen. Lyanne heeft daarom besloten om via facebook de vraag uit te zetten wie deze Johan Wolfs kende. Ze weet niet hoe de ID bewijzen terecht zijn gekomen in IJsselstein, maar wil graag de eigenaar achterhalen om het terug te kunnen geven. Op haar facebook heeft ze een foto geplaatst. Leeft er nog familie van Johan Wolfs of weet iemand wie hij was? Graag horen wij het. Laat je reactie achter of mail ons via [email protected]

 

Foto: Lyanne Hoff

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven