Achterhoek Berkelland Rally gaat een eigen official afdeling oprichten

BERKELLAND – De organisatie van de Achterhoek Berkelland Rally gaat een eigen official afdeling oprichten. Voor deze nieuwe official afdeling is men op zoek naar enthousiaste personen (m/v) die reeds official zijn of dit willen worden. Wanneer je nog niet in het bezit bent van een official licentie, dan kun je de cursus “basis official” van de KNAF volgen op zaterdag 1 februari 2020 in Almelo. Deze cursus is geheel kosteloos en duurt 1 dag. Als nieuwe official begint je met de opleiding tot Aspirant Official of Basis Official, je krijgt dan een cursus reglementen en aanvullend de veiligheid cursus met brand blussen en levensreddend handelen. Na het behalen van de licentie behoor je tot de bemanning van de klassementsproef langs de proef. Samen met de officials van andere organisaties/verenigingen ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van het publiek, deelnemers en het verloop van de wedstrijd.

Voor aanmelding en of aanvullende informatie kun je terecht bij official coördinator Joop Abbink.

Zijn contact contactgegevens:

Telefoon: 06 48 27 49 11
E-mail: [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven