Asieldier van de week: Ridder


BERKELLAND – Terug van weggeweest het asieldier van de week. Deze week: Kater Ridder. Ridder is een prachtige kater van 3,5 jaar oud geschat. Hij is bij Dierenasiel Brammelo opgeknapt en tot een hele flinke kater uitgegroeid. Een mooie, grote, grove kater die wacht op een nieuw huis. Ridder is een lieve kat. Houdt van aandacht, maar houdt ook van rust. Is wat op zichzelf, maar absoluut niet storend want hij komt ook graag bij je voor een knuffel. Buiten is hij wel graag, alhoewel binnen luieren ook favoriet is bij hem. Ridder is een prachtbeest. Waarom hij nu zo lang moet wachten op een nieuwe baas is een goede vraag, bij Brammelo snappen ze het in elk geval niet… Komt u wél een kijkje nemen? oor meer informatie http://www.brammelo.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven