ASV Wintercross en winterwandeling in Eibergen

EIBERGEN – Op zondag 15 december 2019 organiseert ASV de jaarlijkse Wintercross met een afwisselend parcours op en rondom de Bijenkamp met afstanden van o.a. 5 en 10, dit jaar weer een winterwandeling. Een wandeling van 10 km over verharde en onverharde wegen door de mooie omgeving van Eibergen. De hond mag mee, mits aangelijnd. Tijdens de wandeling zal de midwinterhoorn groep Eibergen langs de route staan.

De cross lopers kunnen tegen inlevering van het startnummer een kop snert of warme chocolademelk af halen. De wandelaars krijgen bij inschrijving koffie en na de wandeling een kop snert of warme chocolademelk. Daarnaast zullen de nodige vuurkorven en opzwepende muziek voor warmte en gezelligheid zorgen. Het wordt weer een dag vol gezelligheid in de donkere dagen zo net voor de kerst.

Programma
Tussen 09.00-10.00 uur Start 10 km wandeltocht
10.30 uur Start 10 km
11.50 uur start 1,0 km Pupillen
12.00 uur start 1,0 km Junioren
12.10 uur start 1,5 km
12.30 uur start 2,4 km
13.00 uur start 5,0 km
Inschrijven voor de hardloopwedstrijd kan op de dag zelf tot 30 minuten voor aanvang van de afstand of via het inschrijfformulier op onze website http://www.asveibergen.nl
Inschrijven voor de wandeling kan alleen op de dag zelf. Voor informatie zie ook onze website http://www.asveibergen.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven