Brandweer Neede trots op Prins Jos Knoop en adjudant Twan Stroet (Update)


NEEDE – Zaterdag 9 november jl. was het dan zover. De Vlearmuze namen afscheid van hun hoogheden Prins Patrick, Adjudant Albert, Jongerenprins Bjarne en Jongerenprinses Pien. Zij moesten, na een jaar lang het middelpunt van de carnaval te zijn geweest, hun versierselen inleveren en weer als “normale” carnavalisten door het leven gaan. Hun aandeel zat er weer op en ze hebben gezorgd voor een geweldig seizoen. Op het podium van onze de residentie café restaurant de Olde Mölle werd iedereen meegenomen in een speurtocht naar de vermiste nieuwe hoogheden. Nadat het mysterie was opgelost, werden ze gepresenteerd Prins Jos (Knoop) en Adjudant Twan (Stroet) zullen komend seizoen onder het motto “Wi’j brand d’r op los!” de scepter zwaaien over het vlearmoesdorp. Zij zullen dit samen doen met Jongerenprins Bas (ten Hoopen) en Jongerenprinses Anne (Olminkhof). Zij vieren komend seizoen met het motto “Wi’j bunt höfteproof!”. Onze kersverse hoogheden hebben inmiddels hun eerste weekend achter de rug en kijken uit naar alles wat komen gaat. Ze willen er samen voor zorgen dat ook dit carnavalsseizoen onvergetelijk wordt.

Foto’s: De Vlearmuze

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven