Corry Kiekebosch en Wilhelmien Emaus gehuldigd

NEEDE – Op dinsdag 12 november werden 2 vrijwilligers van de Zonnebloem afd. Neede gehuldigd. De huldiging vond plaatsin het Achterhuis tijdens de laatste vrijwilligersvergadering van dit jaar. Corry Kiekebosch werd eerst gehuldigd. Zij is al 40 jaar actief als vrijwilliger van de Zonnebloem. Naast het bezoeken van gasten in Neede is ze maar liefst 50 x als Zonnebloem vrijwilliger mee geweest met zowel de landelijke vakanties, regiovakanties en de bootreizen georganiseerd door de Nationale Vereniging de Zonnebloem. Als afgevaardigde van de Zonnebloem Breda en van de regio Zonnebloem Oost-Achterhoek kreeg Corry door Vincent Elferink het speldje en het certificaat behorend bij een 40-jarig jubileum overhandigd. Gerrie Abbink, voorzitter van de Afd. Neede, overhandigde Corry een fraai beeldje en bedankte haar voor haar jarenlange inzet. Daarna was het de beurt aan Wilhelmien Emaus. Zij is 25 jaar actief als vrijwilliger bij de Zonnebloem in Neede. Naast het bezoeken van haar gasten heeft zij ook jarenlang een bezoekje aan de Intratuin in Lochem mede-georganiseerd.

Op het moment begeleidt zij gasten bij tal van kleinschalige activiteiten. Vincent Elferink overhandigde haar het insigne en de oorkonde behorend bij het 25-jarig jubileum, namens de afdeling ontving ook zij een beeldje van Gerrie Abbink en werd ook Wilhelmien bedankt voor haar jarenlange inzet. Voor beide dames waren er naast alle mooie woorden natuurlijk ook de nodige boeketten bloemen en de wens dat zij nog lang actief mogen blijven als vrijwilliger binnen de Zonnebloem.      

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven