DEO “Mooders” genomineerd voor Clubheld van het jaar

BORCULO – Rianne Fleissner, in de Dijkhoek ook wel “Onze Mooders” genoemd, is genomineerd voor Clubheld van het jaar. Dit is, volgens de club, meer dan terecht want ze is de steun en toeverlaat van de vereniging DEO en haar jeugd. Je kan het je niet bedenken of zij doet het voor v.v. DEO. Sinds 1977 is ze al lid en verricht veel vrijwillige diensten o.a.:
– Pupillen trainster op de dinsdag en donderdag
– Keepers trainster voor de pupillen
– Minipups trainster
– Coördinator pupillen
– Coördinator kleedkamer schoonmaken
– Wassen van de tenues van de dames
– Organiseren van de jaarlijkse snert training met grootse opkomst
– Rechterhand van Sinterklaas
– Uiteraard jarenlang zelf gevoetbald / gekeept bij de dames (vandaar: “onze mooders”)

“Tja en zo kunnen wij denk ik nog wel even doorgaan.”zegt het club bestuur “Rianne heeft besloten om na dit seizoen te stoppen met de vrijwillige taken die ze jaren lang met veel passie, betrokkenheid en loyaliteit voor onze club doet.
Wij willen dan ook via deze nominatie nogmaals uitspreken hoe zeer ze gewaardeerd wordt voor de club. Ze mag zich natuurlijk vanuit onze kant ten alle tijden bedenken.”

Via onderstaande link kan je je stem uitbrengen (t/m 2 december 12.00 uur) en deze is geheel gratis. “Roep dus al je vrienden, clubleden en familie op om ook te stemmen.” zeggen ze bij DEO  “Want hoe meer stemmen Rianne krijgt, hoe groter de kans dat zij een geheel verzorgd feest voor de club wint.” 

https://www.clubheldvanhetjaar.nl/

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven