Eibergen heeft nu een Grand Plaza Arena

EIBERGEN – Op zondag 10 november is op het sportcomplex van FC Eibergen de Grand Plaza Arena geopend. De Grand Plaza Arena wordt voor de komende vijf jaar de naam van het pupillenveld van FC Eibergen. Restaurant Grand Plaza is al jarenlang een sponsor van FC Eibergen en deze samenwerking wordt nu geïntensiveerd met de naamgeving van het pupillenveld. Het gehele veld is omzoomd met reclame-uitingen van Grand Plaza, waarin de drie pijlers van het restaurant benoemd worden: het all-inclusive arrangement, de Kids Plaza en, sinds kort, de e-chopper grand tour.

Naast de twee hoofdsponsors, Jumbo Eibergen en Bouwbedrijf Penterman, is Grand Plaza de derde grote sponsor voor FC Eibergen.

Voorafgaande aan het competitieduel FC Eibergen tegen Victoria’28 werd in de bestuurskamer het contract ondertekend door Wilfried Schilderinck (voorzitter FC Eibergen), Rens van der Veen en Jenny Hu (eigenaren Grand Plaza).

Vervolgens werd het veld officieel geopend, waarbij er een erehaag werd gevormd door de spelers van het eerste mannen- als eerste vrouwenteam van FC Eibergen.

Zowel FC Eibergen als Grand Plaza zijn erg content met deze unieke wijze van sponsoring en hopen dat de samenwerking nog vele jaren mag duren.

Foto’s FC Eibergen 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven