Eibergse Nahdie ter Haar richt Stichting Festival Makkers op

EIBERGEN – Het festivalseizoen is nog maar net afgelopen en de voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Zo ook bij Festival Makkers. Momenteel is de stichting druk in gesprek met verenigingen en organisaties van evenementen om deze groepen met elkaar te verbinden. Het idee is simpel: verenigingen en stichtingen worden ingepland achter de bar van evenementen. De opbrengsten van de diensten gaan naar de clubkas van diezelfde verenigingen en stichtingen en kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden voor het inkopen van materialen of het organiseren van clubactiviteiten.

“Voor organisaties van evenementen is het een mooie gelegenheid om maatschappelijke betrokkenheid te tonen en voor verenigingen een fantastische manier om de clubkas te spekken!” aldus Nahdie ter Haar, oprichter en eigenaar van Stichting Festival Makkers. Ze is vanaf 2013 actief in de evenementenbranche en heeft sinds september haar eigen stichting om te kunnen doen wat ze het leukste vindt: mensen verbinden in diezelfde sector.

Verenigingen kunnen zich vrijblijvend inschrijven op de website van Festival Makkers. “Je kunt als vereniging je voorkeuren opgeven zodat je bijvoorbeeld alleen oproepen ontvangt wanneer deze zich in een straal van 25 km om je vereniging heen bevinden.” Overigens zijn ‘makkers’ die niet bij een vereniging zitten ook van harte welkom om zich in te schrijven. De vrijwilligersvergoeding is in alle gevallen hetzelfde.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nahdie ter Haar via [email protected] of de website bezoeken: www.festivalmakkers.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven