Gelselaars popkoor Sosjaal bij Kerstkind Lichtroute Diepenheim

DIEPENHEIM/GELSELAAR – Voor de vierde keer wordt Kerstkind Lichtroute Diepenheim georganiseerd en wel op 14 december aanvang 19:00 uur. Deelname is gratis en voor iedereen. Dit jaar zal de reis langs idyllische paden, sprookjesachtige ambiance en prachtig verlichte locaties gaan ook rondom Kasteel Huis te Diepenheim. Start is bij de Molenaarshof naast de Johanneskerk. Laat u verassen door alles wat er gebeurt onderweg naar de kerststal en als slot een prachtige muzikale afsluiting m.m.v. Popkoor Sojaal uit Gelselaar in de Johanneskerk. Route is ongeveer 1,5 kilometer. Zoals gebruikelijk wacht u bij de kerk wat lekkers.

Ook dit jaar worden er pendelbusjes vanaf WoZoCo Diepenheim geregeld naar een locatie langs de route (dit is voor de ouderen die slecht ter been zijn of in rolstoel zitten). In de warmte kunnen zij dan zitten om mee te genieten van de lichtjes optocht die voorbij trekt op weg naar de kerststal. Opgave a.u.b. bij mw. Betsy van de Vegte (0547-351850).

Vrije giften zijn van harte welkom zie gegevens op http://www.kklr.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven