HCR Prinsen thuis tegen Dekker Keukens

HAARLO – Na de verdiende overwinning afgelopen zondag op het nog puntloze DKM Tools staat er voor het komend weekend voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen opnieuw een thuiswedstrijd op het programma. Dit keer is het Dekker Keukens uit Maarssen de nummer zeven van de ranglijst.

Captain Dinand Prinsen verwacht een niet gemakkelijke wedstrijd. “Zij zijn met spelers als Koorevaar en Valentijn sterk in de breedte. Tel daar bij op dat het niet helemaal zeker is of Eddy Leppens op tijd terug is van het spelen van wedstrijden in Korea en ook Jaspers, Blomdahl en Pijl niet beschikbaar zijn dan kan elke partij alle kanten op”.

Vooralsnog speelt hij met Leppens, Jef Philipoom, Anno de Kleine en Raymund Swertz. Bij niet spelen van Leppens speelt Roy Zielemans op vier. “Door de overwinning van het afgelopen weekend staan wij twee punten voor op ‘t Hartje van Oosterhout en drie op BC Bousema en dat willen we graag zo houden en het liefst natuurlijk uitbreiden”.

Dekker Keukens speelt naast de reeds genoemde Ad Koorevaar en Gerwin Valentijn met Paul Bruijstens en Richard Dekker. De eerste twee partijen aan de Eibergseweg in Haarlo beginnen zondag om 13:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven