Joop Bouwmeester bloemsierkunst viert 40 jarig bestaan


NEEDE – Het was feest dit weekend bij Joop Bouwmeester bloemsierkunst in Neede. Het bedrijf bestond op 1 november namelijk op de kop af 40 jaar. Op 1 november 1979 opende Joop en zijn Marja de zaak in Neede. Wie vrijdag 1 of zaterdag 2 november in de zaak is geweest heeft dat zeker gezien. De winkel was helemaal versiert, er waren attenties voor de klanten en de kinderen werden ook niet vergeten. Hun dochter Simone maakte speciaal voor deze gelegenheid een gedicht: “Alle voorbereidingen zijn klaar…Bloemsierkunst Joop Bouwmeester bestaat 40 jaar!
In 1979 namen jullie deze stap, wat een mijlpaal lieve mam en pap! Nog altijd staan jullie met veel enthousiasme paraat, zodat elke klant tevreden de winkel verlaat. Veelal wordt het werk verricht met plezier, maar soms met gezweet, meer dan 130.000 uur heeft Joop aan zijn bloemen besteedt. Met hulp van het personeel is het werk tijdig klaar, maar Joop gaat dan vaak nog wat uurtjes door, echt waar. Jullie kunnen terugkijken op fantastische jaren, samen hebben jullie de moeilijkste opdrachten weten te klaren. Dit bijzondere jubileum mogen jullie nu vieren met jullie klanten, in een mooi versierde winkel vol prachtige bloemen, decoraties, potten en planten! Van harte gefeliciteerd lieve Joop en Marja, geniet van jullie jubileum-dagen!!” 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven