Jubileumconcert Beltrum’s Mannenkoor

BELTRUM – Het Beltrum’s mannenkoor is opgericht in 1989 en bestaat dus dit jaar 30 jaar. Gisteravond vond er jubileumconcert plaats in de kerk. De bezoekers konden, behalve van het Mannenkoor zelf, ook genieten van Rutger de Vries, Fabulous Fif-Teen en Frank Sterenborg. Het jubilerende koor, dat wordt gedirigeerd door Hans Kienhuis,  is een veelzijdig en gezellig koor. Het telt zo’n vijftig leden van alle leeftijden. “De passie die ons bindt is het samen zingen van zowel hedendaagse als klassieke werken. We zijn een hechte groep die opereert in een goede sfeer, en de afgelopen jaren in Beltrum en ver daarbuiten een goede reputatie heeft opgebouwd.”zegt Hans Kienhuis. Gisteravond liet men een compilatie horen van het gezonden werk van de afgelopen 30 jaar onder de titel “Music fot Life” Truus Stotteler was aanwezig maakte deze foto’s.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven