Kerstconcert Seniorenorkest de Achterhoek

BERKELLAND – Op donderdagmiddag 19 december 2019 om 14.30 uur zal het Seniorenorkest de Achterhoek een kerstconcert geven in de foyer van het Spieker in Eibergen. De leeftijd van de plusminus 50 dames en heren muzikanten varieert van 50 tot 90 jaar. Ze vormen een enthousiaste club van blazers en slagwerkers die elke donderdagmiddag onder leiding van Willem Loff van half twee tot half vier repeteert in ’t Spieker te Eibergen. Een deel van de muzikanten is tevens nog lid van een lokale muziekvereniging en komt uit de gehele Achterhoek. Jaarlijks treedt het orkest ongeveer 8 keer op in o.a. verzorgingshuizen, maar ook bij andere bijeenkomsten zoals dit jaar in Ulft tijdens de Achterhoek Spektakeltoer. (zie foto). Ook geeft ze jaarlijks een paar kerstconcerten waarvan er één wordt gehouden in het Spieker in Eibergen.

Enkele bijzonderheden van dit kerstconcert op 19 december zijn: donderdagmiddag vanaf 14.30 uur, de mix van bekende Nederlandse en buitenlandse kerstnummers en het optreden van het saxofoonkwartet uit dit orkest.
Ook zullen er teksten uitgedeeld worden van enkele bekende kerstliederen die dan door het publiek met de warme klanken van het orkest meegezongen kunnen worden.

De entree is gratis. Wel zal er gelegenheid zijn een vrije gift te geven. De gehele opbrengst daarvan is bestemd voor de Voedselbank Oost Achterhoek

Mocht u meer willen weten over het seniorenorkest en/of belangstelling hebben om mee te spelen in dit orkest:
Website: www.seniorenorkestdeachterhoek.nl
E-mail: [email protected]
Telefoon: 0545 294876

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven