Kinderen nemen tijd voor hun ontbijt in Noordijk

NOORDIJK – Gezellig met z’n allen ontbijten op school, dat deden de kinderen van de Tormijnschool tijdens het Nationaal Schoolontbijt. Hiermee wil men het belang van een goed ontbijt aangeven. Als je goed ontbijt kun je daarna goed leren, concentreren en lekker bewegen! Het thema van het Nationaal Schoolontbijt was ‘Neem de tijd voor je ontbijt!’. In een gesprekje met de kinderen kwam naar voren dat niet iedereen elke ochtend ontbijt. Soms door tijdgebrek, soms omdat kinderen geen trek hebben. Dat was tijdens het schoolontbijt wel anders! De boterhammen met kaas, komkommer, appelstroop of pindakaas smaakten goed. Daaruit blijkt maar weer: zien eten, doet eten!
Met goed gevulde magen konden alle kinderen daarna geconcentreerd met de taalles aan de slag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven