Knallende decemberactie Needse winkeliers

NEEDE – Op de dag dat Sinterklaas in Neede arriveerde zijn de Needse ondernemers weer gestart met hun decemberactie. Ook dit jaar hebben de actieve winkeliers weer mooie aanbiedingen. Bij iedere aankoop ontvangt de klant bij één van de deelnemende OVN-leden minimaal één ‘Decemberbon’ en maakt hiermee kans op één van de meer dan 100 schitterende prijzen uit de goed gevulde prijzenpot. Bij hogere aankoopbedragen ontvangt men meerdere bonnen en maakt men dus meer kans. De bonnen blijven gedurende de hele actieperiode geldig en doen in alle trekkingen mee. Dus hoe eerder men koopt, hoe meer kans men maakt op een van de vele prijzen. De decemberactie is gestart op zaterdag 16 november en loopt tot maandag 30 december. Op maandag 30 december wordt de winnaar van de eindejaarsprijs, een fleurige bloemcreatie, aangevuld met waardebonnen tot een totaalbedrag van 500 euro bekend gemaakt. Naast deze gelukkige winnaar profiteert de hele straat mee. De straatprijs bestaat uit zakken versgebakken Needse nieuwjaarsrolletjes. Deze worden op 31 december huis-aan-huis in de winnende straat uitgereikt. De trekkingen zullen plaatsvinden op 4, 23 en 30 december.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven