Livemuziek in het muziekcafé van Amicitia Rietmolen

RIETMOLEN – Het is ieder jaar weer een periode waar muziekfans met spanning naar uit kijken: de start van de Top 2000, een radioprogramma van de publieke omroep waarbij de 2000 populairste platen achter elkaar worden gedraaid. Een bonte stoet van muziekstijlen en genres komt voorbij tijdens de laatste dagen van het jaar.

Op zaterdag 7 december om 19.30 opent muziekvereniging Amicitia haar eigen muziekcafé. Tijdens dit concert zullen de harmonie, malletband en het jeugdorkest populaire muziek uit de Top 2000 ten gehore brengen. Amicitia viert dit jaar haar 70 jarig jubileum. Al jaren kan de muziekvereniging rekenen op de medewerking van Café Kuppers bij het organiseren van concerten. Amicitia waardeert dit enorm en is verheugd haar muziekcafé te mogen inrichten bij Café Kuppers aan de Past. C.M. van Everdingenstraat 21 te Rietmolen.

Het belooft een enerverend concert te worden. Het publiek kan genieten van legendarische nummers zoals Hotel California, Africa en Highway to Hell, deze stonden in 2018 in de top 10 van de Top 2000. Met het laatst genoemde nummer maakt dirigente Dorien Janssen Venneboer uit Zelhem haar debuut bij Amicitia. Het jeugdorkest zet onder haar bezielende leiding het gas erop en wellicht spelen ze de sterren van de hemel.

En wat is een muziekcafé zonder een diskjockey. Niemand minder dan DJ Sander Vlierhaar zal de plaatjes aan elkaar praten. Uiteraard is aan hem ook de eer om na afloop van het concert het muzikale feestje voort te zetten. Kortom, het muziekcafé belooft een prachtige afsluiting van het jubileumjaar te worden. De toegang is gratis, een vrije gift is uiteraard van harte welkom.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven