NCG De Vlearmuze stelt aan u voor: Dansgroep Puur

NEEDE – Aan het begin van het nieuwe carnavals seizoen wil NCG De Vlearmuze graag dansgroep PUUR voorstellen aan het publiek. Deze enthousiaste groep, die iets meer dan een jaar geleden is opgericht, bestaat uit 6 meiden. Allemaal met een eigen beperking, maar dat weerhoud hun er niet van om te dansen! Elke donderdag komen ze met een grote glimlach en vol goede moed naar het nus, om daar van 18.00 tot 18.45 te trainen om een mooie dans neer te zetten.Deze groep staat onder leiding van Annet Brunshorst en Diana Bannink. En onder begeleiding van Like ter Woerds, Ilona Nijland en Puck Markerink.

De groep puur bestaat uit:

Monika van Oostrum
Bim Hilhorst
Milene Stam
Ashley Witteveen
Tsjamira van Veen
Jill ten Hoopen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven