Novembervuur in Geesteren levert nodige 112 meldingen op

GEESTEREN – We zagen het al meer in de gemeente Berkelland, paasvuren die met Pasen niet mochten worden aangestoken worden nu alsnog ontstoken. Hiermee besparen de organisaties zich de toren hoge afvoerkosten van het hout. De Stichting Oerdorp liet het voormalige paasvuur in Geesteren, wat bewaard was gebleven en de afgelopen maanden verborgen zat achter de mais, vrijdagavond alsnog in rook opgaan. Niet meer onder de naam paasvuur, maar dit keer heette de “baoke” novembervuur. Het leek verrassend veel op een echt paasvuur, er was zelfs muziek bij. Het leverde echter wel de nodige belletjes op richting de alarm centrale 112, veel mensen wisten niet wat er aan de hand was. Bij de tiplijn van Nieuws uit Berkelland kwamen ook de nodige foto’s binnen. Dit laat duidelijk zien dat het novembervuur in Geesteren van grote afstand te zien was!

Foto: Novembervuur van grote afstand

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven