Onthulling hoogheden de Waterrotn tijdens 55 jarig bestaan

EIBERGEN – Op zaterdagavond 9 november staat het Prinsengala van ECG “de Waterrotn” uit Eibergen op het programma. Het begin van een mooi, nieuw, spetterend en bijzonder Carnavalsseizoen. De Waterrotn bestaan dit jaar namelijk 55 jaar! Aanstaande zaterdag belooft het een geweldige avond vol verrassingen te worden!

Er wordt niet alleen afscheid van de zittende hoogheden Prins Gijs en Adjudant Yannick, maar ook van de jeugdprins Thomas en zijn adjudant Jorn. Hun regeerperiode zit erop, het was een geweldig jaar met deze hoogheden!

Na het afscheid van de huidige hoogheden nemen wordt er afscheid van huidige President Peter van Alst en wordt bekend gemaakt wie de nieuwe President wordt. Na dit afscheid is het tijd voor de ludieke onthulling van de nieuwe hoogheden. Uniek is dat zij bij binnenkomst vergezeld zullen worden door een echte Raad van 55. 

Wie de nieuwe hoogheden gaan worden is uiteraard nog geheim. Wel willen de waterrotn een tipje van de sluier oplichten zodat jullie kunnen nadenken over wie zij zijn.

Over hun nieuwe Prins en Adjudant het volgende:

Zij zijn vanaf jongs af aan al bij elkaar
Das Auto
De één is leek en de andere leek het wel wat
Samen 55 jaar oud!
We Take care of your damage
Ze komen uit de kast
55 is 2x de helft
Naast het aftreden en aantreden van onze president en hoogheden kunt u tussendoor genieten van muziek, optredens van onze dansgroepen en, in verband met het 55 jaar bestaan, van een verrassings-act.

Oud-Waterrotnleden zijn bij deze ook uitgenodigd. Speciaal voor de oud-leden bestaat de mogelijkheid om ook deel uit te maken van de Raad van 55! Wil je actief meedoen, meld je dan aan via een mailtje aan [email protected] voor meer informatie.

Het feest vindt plaats zaterdag 9 november in de residentie van de waterrotn, Grand café De Klok in Eibergen. Het programma begint om 20:11 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur, entree is geheel gratis!

facebook: http://www.facebook.com/waterrotn

Voor meer informatie check de website: http://www.waterrotn.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven