Peter Jansen blijft trainer van Reünie

BORCULO – Het bestuur van v.v. Reünie is zeer verheugd te kunnen melden dat hoofdtrainer Peter Jansen ook het nieuwe seizoen 2020-2021 hoofdtrainer zal zijn in Borculo. De oefenmeester, die bij Reünie de ontslagen Arno Knapen opvolgde, uit Vorden heeft verlengd voor één seizoen. Zowel spelers, technische staf en bestuur zijn uitermate tevreden over het functioneren van Peter. Naast het trainen van de selectie, levert Peter met “train de trainer” ook een grote bijdrage om het kader van de jeugdafdeling een kwaliteitsimpuls te geven. De vereniging is blij met de toezegging van Peter en hoopt hiermee continuïteit te creëren voor de toekomst. Peter ziet zelf ook voldoende groeimogelijkheden binnen de vereniging en is daarom zeer gemotiveerd om de komende jaren zich in te zetten voor Reünie.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven