Peuter uitspraken gebundeld in Prietpraat

GELSELAAR – Tien jaar lang was Willy Warmink het gezicht van de peuterzaal in Gelselaar. Een tijdje terug besloot ze om na 10 jaar een andere weg in te slaan. Daarom nam Willy afgelopen week afscheid van haar peuters in Gelselaar. Dinie Kossink en Tinny Koeslag, die al die jaren de rechterhand van Willy waren geweest, vonden het afscheid van Willy een mooi moment om zelf ook de peuterzaal vaarwel te zeggen. Donderdag 31 oktober werd er afscheid genomen van het drietal. Willy had een grote verrassing tijdens haar afscheid. Ze heeft de meest grappige, liefste, origineelste, slimste en ontroerendste uitspraken die ze de afgelopen 10 jaar heeft gehoord gebundeld in Prietpraat.

Het boekje is volledig gemaakt door Willy zelf. Ze bied het te koop aan voor €10,- De opbrengst zal ten goede komen aan de kinderen uit Gelselaar. Met het geld wil men activiteiten gaan organiseren voor kinderen uit Gelselaar. Prietpraat is nu te koop. Voor meer info kun je contact opnemen met Sylvia Spiegelenberg. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven