Rianne Fleissner boven aan verkiezing Clubheld van het jaar

BORCULO – Razend spannend vinden ze het bij v.v. DEO. Rianne Fleissner, door v.v. DEO aangemeld bij de verkiezing van de Clubheld van het jaar, staat nog steeds boven aan in de tussenstand van de provincie Gelderland. “De organisatie heeft nu voor de derde keer een tussenstand gepubliceerd en alle drie keer stond Rianne boven aan” klinkt het trots vanaf de DEO kant. “We hebben nog een stemweek te gaan en we willen iedereen nog een keer vragen om op Rianne te stemmen.” Fleissner is al vele jaren vrijwilliger bij v.v. DEO, maar heeft aangegeven hier aan het einde van het seizoen mee te stoppen. Om op een gepaste wijze afscheid van haar te nemen hoopt v.v. DEO vurig dat zij de Clubheld van het jaar verkiezing wint. Stemmen is helemaal gratis en kan nog tot en met 2 december. Ga naar de site http://www.clubheldvanhetjaar.nl om je stem uit te brengen.

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven