Sinterklaas in Eibergen met nieuwe feestlocatie

EIBERGEN – Op zaterdag 16 november  komt Sinterklaas via de Berkel weer naar Eibergen. Om 14.00 uur komt hij met zijn pieten binnenvaren in het haventje aan de Wemerdijk. Hier zal hij hartelijk onthaald worden door Burgemeester Joost van Oostrum en alle kinderen uit Eibergen. Sinterklaas heeft dit jaar ook zijn glutenvrije pieten mee!

Vanuit het haventje zal er een feestelijke intocht door het centrum gaan. De route en het eind feest zijn dit jaar anders. De route gaat dit jaar vanaf het haventje via de Grotestraat naar de Laagte, Huenderstraat, Nieuwstraat, Brink, rondje op de parkeerplaats aan de J.W. Hagemanstraat bij de Plus, terug via de Brink en dan naar de Grotestraat. Het grote feest is dit jaar in de Oude Mattheus Kerk. Dat gaat in samenwerking met de horeca van de Huve. Om 15.00 uur start hier het programma met spelletjes, silent disco met de dans pieten, verlanglijstjes maken en is er gelegenheid om Sinterklaas een hand te geven en op de foto gaan.

Sinterklaas slaapt dit jaar in het centrum, zijn slaapkamer is naast de Hema. Op 29 november is er hier om 18.30 uur een voorleesavond met verhaaltjes voor het slapen gaan. Vol=vol is hierbij het beleid.

Op 1 december is de Sinterklaas koopzondag in het centrum van Eibergen van 11.00 – 16.00 uur met feestelijke Sinterklaas activiteiten in samenwerking met muziekvereniging Euphonia. Alle informatie over de Sinterklaas activiteiten vinden jullie op http://www.ineibergen.nl

Foto: Archief foto aankomst Sinterklaas

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Sinterklaas in Eibergen met nieuwe feestlocatie”

  1. Ha die Robert, we werden er al volop op gewezen! Persbericht iets te klakkeloos overgenomen! Inmiddels aangepast?

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven