Turnteams RGV Ruurlo starten seizoen goed

RUURLO – Afgelopen weekend werd het turnseizoen gestart met teamwedstrijden in Didam. RGV Ruurlo deed heir mee met 2 teams en 1 combiteam met Zutphen en Didam. In de eerste wedstrijd was het team aan de beurt in supplement G. Ondanks dat er van de 5 turnsters van het team 2 waren die eigenlijk nog een nivo lager turnen komend seizoen, wisten ze een mooie 3e plek te pakken. Het team bestond uit Nienke Groote Haar, Anna Begieneman, Richelle Haitink, Tess Gotink en Inte Smeerdijk. In de de 2e wedstrijd stond het combi team en het RGV team supplement F opde wedstrijdvloer. Lola Jiminez Rosco maakte deel uit van het combi team. Deze bestond uit 3 turnsters die komend seizoen uit komen in de 3e divisie pupil1. Omdat ze met z’n 3en een team vormden werden ook alle 3 resultaten per toestel geteld voor het eind totaal. (als er 4 meisjes turnen vervalt het slechste resultaat). Ondanks 2 foutjes op balk van Lola wisten ze toch nog 2e te worden.

De turnsters van RGV in supplement F stonden helemaal op scherp. Na een super start op balk van alle 4 turnsters gingen ze fanatiek verder. Op alle toestellen wisten ze zo hoog te scoren dat ze aan het eind een verdiende gouden medaille in ontvangst mochten nemen. Ze wisten de concurrentie ver achter zich te laten. Het gouden team bestond uit Fayénn Post, Marit Olthof, Maeve Timmerman, Maud Holsbeeke en Jessica Kolkman.

Het laatste team dat die dag moest turnen was het team in et nivo pupil2/jeugd1 D1. Helaas moesten zij genoegen nemen met een 6e plek. Er werden, vooral op balk, net iets te veel foutjes gemaakt.

Dit team bestond uit Laura Olthof, Emma Timmerman, Kealyn Regelink, Jill Gelen en Pien te Vaanholt.
Aanstaand weekend komen de overige teams van de RGV nog aan de start in Nijverdal. Ook daar worden nog clubteam wedstrijden gehouden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven