Uitbaters Danspaleis vragen opnieuw vergunning aan

EIBERGEN/HAAKSBERGEN – De wederopstanding van Het Danspaleis verloopt alles behalve soepel. Toch denken de nieuwe uitbaters dat het uiteindelijk allemaal goed komt, ze hebben opnieuw een drank- en horecavergunning aangevraagd bij de Gemeente Haaksbergen. Dit was nodig omdat de gemeente vorige week besloot de gehele vergunningsaanvraag stop te zetten. Ondanks meerdere verzoeken waren niet alle benodigde papieren aangeleverd. Inmiddels hebben de mogelijke uitbaters en de gemeente een gesprek gehad en is er dus opnieuw een vergunning aangevraagd. De relatie tussen de gemeente en de horeca ondernemers is flink bekoeld, de gemeente onderzoekt ook nog een illegaal gehouden feest. Toch denken de uitbaters dat het, nog steeds, goed gaat komen. Ze gaan open zeggen ze, ze weten alleen niet wanneer.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven