Uitvoering Toneelvereniging De Plankeniers Rekken

REKKEN – Afgelopen juni hebben we in samenwerking met Jong Gelre voor het eerst een openluchtspel opgevoerd. De vijf uitvoeringsavonden zijn goed bezocht. Na een intensieve periode van oefenen en vijf goed bezochte avonden , is het gelukt om de spelers enthousiast te krijgen om nu een blijspel op te voeren.

Het stuk dat De Plankeniers voor u gaat opvoeren is:
Zorgboerderij ‘De drie gebroeders’, een plattelandskomedie in drie bedrijven, geschreven door Willie van Oenen.
Het gaat niet goed met de boerderij van Harm en Rinus. Ze hebben van alles geprobeerd om wat neveninkomsten te krijgen maar het levert niet veel op. Ze zitten er ook niet erg mee, ze leven sober en gaan hun eigen slome gangetje. Broer Albert, mede-eigenaar ergert zich groen en geel aan zijn broers. Hij zelf is succesvol in de zakenwereld. Zo ook zijn vrouw Aleida, zij is directrice van een ouderencentrum en wijst de broers regelmatig op hun falen.
Om de boerderij weer nieuw leven in blazen lanceren Albert en Aleida het idee om er een zorgboerderij van te maken. Als dit niet wat wordt dan moet de boerderij verkocht worden. Met elkaar moet je er een succes van maken tenminste als iedereen zijn beste beentje voorzet! Maar heeft iedereen wel de wil om er een succes van te maken? Of spelen er anderen belangen mee?

Ook dit jaar mogen we een debutante verwelkomen in onze groep: Anouk ten Bulte.
De overige spelers zijn: Sander Hoitink, Jochem Aarnink, Rudy Luttikholt, Angelien Onstein, Brenda Geesink, Charon Winkelhorst ,Maurice ten Barge, Han Kuenen en Maarten Pleiter.
De regie ligt in handen van Irma Klein Gunnewiek en de souffleur is Christien Papenborg.
Grime wordt verzorgt door Kim Ainsley.

De uitvoeringen vinden plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 november, 20:00 uur bij Café Kerkemeijer te Rekken.
Entree is voor de volwassenen € 7.50 inclusief een kopje koffie of thee en kinderen tot 12 jaar betalen € 5,00 inclusief een glas ranja. In de pauze is er een verloting met mooie prijzen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven