Vlearmoesbus doet ook ritten naar crematorium in Haarlo

NEEDE – Met ingang van woensdag 13 november rijdt de Vlearmoesbus iedere tweede woensdag van de maand tussen 17.00 en 19.00 uur heen en weer naar het gemeentehuis in Borculo. De gemeente heeft het vrije inloopspreekuur verlegd naar de woensdag van 17.00 tot 19.00 uur. Overdag wordt er alleen nog op afspraak gewerkt. Vanwege deze omzetting van tijden, heeft de Vlearmoesbus ook het dienstrooster voor de richting Borculo aangepast. Vanaf heden rijdt de bus iedere tweede woensdag tussen 17.00 en 19.00 uur naar het gemeentehuis in Borculo. Tot 1 januari is er een overgangsregeling. Dat wil zeggen dat als mensen al een afspraak voor de donderdag hebben staan in Borculo, zij dit kunnen aangegeven. De bus zal dan nog rijden. Na 1 januari komt de donderdagrit naar Borculo vervallen. De Vlearmoesbus wordt afhankelijk van de vraag ook ingezet voor ritten naar het crematorium in Haarlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven