Weerpraatje: Na regen komt (een beetje) zonneschijn

BERKELLAND – Na een koud maar rustig en droog weekeinde kunnen we ons opmaken voor een paar natte dagen. Vanuit het zuidoosten nadert een flink regengebied dat ons vanaf vanavond tot mogelijk dinsdagochtend gaat bezighouden. De verwachte neerslaghoeveelheden voor de Achterhoek variëren van 10 tot 40 mm afhankelijk van de exacte koers van het gebied. Dus voor morgen kunnen we perioden met regen verwachten en een temperatuur van rond de 6 graden. Na dinsdag een paar droge dagen met af en toe wat zon. In de loop van de week loopt de temperatuur langzaam op en tegen en in het volgende weekeinde mogelijk weer eens dubbele cijfers met rond de 10 à 11 graden. Het wordt dan waarschijnlijk wel weer wat wisselvalliger. Ook de periode daarna ongeveer hetzelfde weertype.

 

Weerpraatje wordt verzorgd door Hans Toutenhoofd

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven