Weerpraatje: Rustig, koud en droog

BERKELLAND – We hebben dit jaar lang kunnen genieten van de prachtige herfstkleuren, maar de afgelopen dagen is de bezem flink door de natuur gegaan en zijn veel bomen nu vrijwel kaal. De komende dagen is het rustig en droog weer, met overdag rond de 5 graden en in de nacht mogelijk lichte vorst. Dat wordt s’morgens dus ruiten krabben en oppassen voor gladheid en een mogelijke mistbank. Pas eind volgende week zal de atmosfeer weer in beweging komen met een grotere kans op neerslag en ook weer meer wind en wat hogere temperaturen. Halverwege december lijkt het dan weer kouder te worden, hoewel een echt winterse periode nog niet zichtbaar is op de weerkaarten.

Weerpraatje wordt verzorgd door Hans Toutenhoofd 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven