Wisseling van de macht bij CV Bacchus Eibergen

EIBERGEN – Vrijdagavond 1 november was het weer zover, de prinsopkomst bij Residentie Café Holly’s.
Onder toeziend oog van diverse Eibergse carnavalsverenigingen en belangstellenden werd eerst op ludieke wijze afscheid genomen van Prins Gerjan, AdjudantGerrit-Jan en de Prinsessen Patricia en Maike. Na dit aftreden werd ook stil gestaan bij het feit dat Alex Veenbrink afscheid nam als President van CV Bacchus, Richard Lantink heeft deze taak overgenomen. Nadat Richard was geïnstalleerd als nieuwe President heeft hij als eerste officiële taak het nieuwe prinsenpaar gepresenteerd. Nadat het Prinsenpaar volledig was geïnstalleerd, en de proclamatie was voordragen. Konden zij de gebruikelijk felicitaties in ontvangst nemen. De muzikale omlijsting die avond was weer in handen van DJ Double B, het feest werd tot in de kleine uurtjes voortgezet.

Prins Ralph en Adjudant Roy zullen samen met de Prinsessen Wieke en Linda regeren over CV Bacchus. Dat doen zij onder de leus ‘Zoepn as een grote en tekeer goan as ’n beest’ Uiteraard wenst het nieuwe Prinsenpaar iedereen een geweldig carnaval toe.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven