Dies van den Berg toernooi was erg gezellig


BORCULO – Vandaag, maandag 30 december, vond de 28ste editie van het Dies van den Berg toernooi plaats in ’t Timpke. De ochtend begon met de poule voor de JO9. Deze poule bestond uit vier teams uit de buurt. Ruurlo is er in deze poule vandoor gegaan met de winst met Varsseveld op hun hielen. De nummers 3 en 4 zijn Neede en v.v. Reünie/GSV’63 geworden.

’s Middags was het de beurt aan de JO10 om de sportzaal te betreden en te laten zien wat ze kunnen. Ook deze poule bestond uit vier teams die hard hebben gewerkt. Na veel spannende wedstrijden heeft DEO de winst in de zak gestoken en is Ruurlo JO10-2 tweede geworden. Reünie/GSV’63 sleepte de derde prijs binnen en Ruurlo JO10-1
pakte de vierde prijs.

Het was wederom een geslaagde sportdag voor de kids waar iedereen met veel plezier op terug kan kijken. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven