Film ‘Green Book’ te zien in Bibliotheek Neede

NEEDE – Op donderdagavond 2 januari, vanaf 20.00 uur, is in de Bibliotheek Neede de film ‘Green Book’ te zien. Iedereen is van harte welkom voor dit heerlijke filmavondje! De toegangsprijs is €6,00 en leden van de Bibliotheek krijgen een euro korting.

Green Book
Don Shirley is een succesvol pianist die op tournee gaat door het zuiden van de Verenigde Staten. Niets bijzonders zou je zeggen, ware het niet dat het 1962 is, en Don van Afro-Amerikaanse afkomst is. Om zijn gevaarlijke missie te vergemakkelijken, maakt hij gebruik van een speciale reisgids, ‘the Green Book’. Green Book is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de Jamaicaans-Amerikaanse jazzpianist Don Shirley en zijn chauffeur en bodyguard Tony ‘Lip’ Vallelonga.
Regisseur: Peter Farrelly
Met: Mahershala Ali en Viggo Mortensen

Programma en kaarten reserveren
Onder de naam CINEbieb vertonen vijf vestigingen van de Bibliotheek Oost-Achterhoek in de wintermaanden maandelijks filmhuisfilms. In elke deelnemende vestiging liggen boekenleggers met het complete programma. Wilt u het totale overzicht van alle films zien, dan kunt u terecht op http://www.oostachterhoek.nl/cinebieb.
Toegangskaartjes voor de films zijn te koop op bovengenoemde website. De toegangsprijs is € 6,00, leden van de Bibliotheek Oost-Achterhoek krijgen een euro korting.

Na de film wordt u een consumptie aangeboden en kunt u onder het genot van dit drankje nog even gezellig napraten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven