Geen inloop Voormekaar tijdens de kerstvakantie

BERKELLAND – Heeft u gezondheids- of opvoedvragen, wilt u vrijwilligerswerk doen, bent u mantelzorger en wilt u uw situatie bespreken of heeft u een andere vraag over uw wijk of buurt? Vul dan de online vragenlijst in op http://www.voormekaar.net en kom langs tijdens het wekelijkse inloopmoment in uw woonplaats. U hoeft zich van te voren niet aan te melden.

De inloopmomenten worden georganiseerd door team Voormekaar en de contactpersoon die namens de gemeente uw aanspreekpunt is in de kern. Tijdens de inloopmomenten in Neede, Eibergen en Ruurlo zijn zowel een medewerker van Voormekaar als de contactpersoon uit de kern aanwezig. In Beltrum en Borculo staat een medewerker van Team Voormekaar voor u klaar.

Wanneer zijn de inloopmomenten?
Beltrum: elke donderdag van 9.30 tot 11.00 uur in het Kulturhus
Borculo: elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur aan de Beethovenstraat 1
Eibergen: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Huve
Neede: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Hofmaat
Ruurlo: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek

Let op: geen inloop in de kerstvakantie
Van 20 december 2019 tot en met 3 januari 2020 is er geen inloop. Heeft u in deze periode vragen of wilt u advies? Bel dan naar Voormekaar via het telefoonnummer 0545 – 250 300 of vul op http://www.voormekaar.net de online vragenlijst in.

Wist u dat u heel gemakkelijk uw vraag voor zorg of ondersteuning online kunt stellen?
Naast de wekelijkse inloop in de verschillende kernen, kunt u uw vraag of verzoek voor ondersteuning ook 24 uur per dag online aan Voormekaar stellen. Op een moment dat het u het beste uitkomt. Ga naar http://www.voormekaar.net en vul de vragenlijst in. De antwoorden kunt u vervolgens bespreken tijdens de inloop. We helpen u graag verder!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven