Needenaar Frank Douglas met band in Theater Berkelland


EIBERGEN/NEEDE – De Frank Douglas’ Jazz Selection is een jazz- en latinband  bestaande uit vijf doorgewinterde muzikanten. Zondag 29 december  verzorgen zij het matineeconcert in Theater Berkelland in Eibergen. De  mannen hebben allemaal in de loop der jaren hun sporen verdiend in  allerlei muziekstijlen en ensembles. Vocalist Frank Douglas heeft ze bij  elkaar gebracht en gesmeed tot een jazzcombinatie waar de vonken en het  plezier van af spatten.

De bezetting: Op saxofoon en dwarsfluit Sietze de Leeuw (Enschede), op  slagwerk Jan ter Maat jr. (Hengelo), op toetsen Guus Essers  (Apeldoorn), op contrabas Etiènne Beyé (Emmerich) en zang Frank Douglas uit Neede. De Frank Douglas’ Jazz Selection heeft een breed repertoire. Zo spelen ze jazzklassiekers als Basin Street Blues, All of Me en Satin Doll, maar ook latinjazz zoals What A Difference A Day Makes, Blue Bossa en Black  Orpheus. En met een grote knipoog naar de Sixties & Seventies komen ook  nummers aan de orde van Van Morrison, Georgie Fame en Fats Domino.

Het optreden begint om 14.30 uur in de foyer van het theater. Kaarten kosten  7,50 euro.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven