Nu ook in Borculo, Neede en Ruurlo: Vers brood van de bakker gratis thuisbezorgd

WINTERSWIJK-MEDDO – Erg vervelend als het brood van uw keuze uitverkocht is. Maar, het kan ook anders! Vanaf nu bezorgt bezorgbakker Wim Karel bestellingen ook gratis aan huis in Borculo, Neede en Ruurlo. De eerste tien nieuwe klanten in deze dorpen ontvangen zelfs een gratis proefpakket! Nieuw voor Wim Karel, die brood en banket van bakkerij Sellink uit Meddo levert, is dat hij vanaf nu ook in Borculo, Neede en Ruurlo bezorgt. Niet nieuw voor hen is het bakken van brood: al vanaf 1876 zorgt Bakkerij Sellink voor vers brood.

Jarenlange tradities
Bezorgbakker Wim Karel heeft dagelijks een andere route waar hij brood aflevert. Daar wordt op woensdag Borculo, Neede en Ruurlo aan toegevoegd. Vaak overhandigt hij het persoonlijk, soms hangt hij het aan de deur. Iedere week weer. Want hoe ze ook met de tijd meegaan: sommige tradities wil je gewoon in ere houden!

Elke woensdag gratis bezorging
Bestellingen voor de woensdag kunt u dinsdags tot 16.00 uur plaatsen. Bezorgbakker Wim Karel bezorgt bestellingen vanaf € 5,- op woensdag gratis bij u thuis in Borculo, Neede of Ruurlo.

Hoe werkt het?
Heeft u nog nooit een bestelling geplaatst bij Wim Karel? Geen probleem! Ga naar http://www.topbakkersellink.nl/webshop en bekijk gemakkelijk het hele brood- en banketassortiment, inclusief afbeeldingen van de verse producten. Om een bestelling te plaatsen maakt u een nieuw account aan. Via de webshop kunt u een bestelling plaatsen, die u direct via iDEAL betaalt. Bent u op woensdag niet thuis? Geef dan aan op welke plek Wim Karel uw bestelling kan neerleggen. Snel en eenvoudig!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven