Ondanks de regen toch veel bezoekers op Kerstmarkt in Eibergen

EIBERGEN – Over een paar dagen is het kerstmis, veel mensen hopen op sneeuw en vrieskou deze dagen. Helaas is dat voor kerst 2019 niet aan de orde, zo kon het zijn dat de kerstmarkt in Eibergen vandaag, zondag 22 december, onder natte omstandigheden plaats vond. Ondanks het regenachtige weer was het een drukte van belang in het centrum van Eibergen. De winkels hielden dan ook koopzondag en velen maakte daar dankbaar gebruik van om hun kerst inkopen te doen. Rondom de Oude Mattheus kerk was er een gezellige kerstmarkt.

De organisatie was een samenwerking tussen de Eibergse Ondernemers Vereniging, de lokale verenigingen en De Huve. Het programma sloot aan op de jaarlijkse midwinterhoorn wandeltocht. Op de kerstmarkt zagen we de verenigingen diverse lekkernijen verkopen om de kas te spekken. Verder waren er kramen met brocante en streekproducten. In De Huve waren kinderactiviteiten en werd o.a. Kinderkleding verkocht. 

Muziek was er ook in de kerk. Het Vrijetijdskoor Völle Wille en zang trio Spirit4U  traden op. Deze optredens werden afgewisseld met dans van de dansers van Odival Dance Centre.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven