Oude vloerbedekking gedumpt in Neede

NEEDE – Afval en de inzameling daarvan heeft in 2019 tot grote discussie geleid. Over het volgende bericht zal wat minder discussie zijn. Want iedereen zal snappen dat het niet toegestaan is oude vloerbedekking te dumpen in de natuur. Toch is dit gebeurd in Neede. We zien dat André Voortman een aantal foto’s post met de volgende ludieke tekst erbij  “Wie heeft er afgelopen tijd nieuwe vloerbedekking gelegd? Je bent je oude verloren op weg naar de stort, t ligt op de hoek visschemorsdijk/steenweg, misschien kan je t alsnog even opruimen…..?!”  De kans dat de “eigenaar” zijn vloerbedekking komt ophalen is natuurlijk niet zo groot. Daarom de vraag: Wie heeft er vrijdag of zaterdag iets gezien wat met deze dumping te maken kan hebben?

Serieuze tips kun je melden aan de politie via 0900-8844 of de Gemeente Berkelland 0545-250250. Tips zijn welkom bij onze redactie via social media, deze site of onze Whatsapp tiplijn.

Foto’s André Voortman 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven