RGV pakt 3 podium plaatsen op eerste wedstrijd 4e dvisie

RUURLO – Afgelopen zaterdag was de eerste wedstrijd in de 4e divisie Regio Oost in Winterswijk. De organisatie was deze wedstrijd voor de RGV. RGV kwam op de eerste wedstrijd aan de start met 24 meisjes. De wedstrijddag was verdeeld over 4 wedstrijden in 2 banen.

In de eerste wedstrijd gingen de 5 jeugd2 meisjes in supplement F meteen goed van start. Nadat ze een paar weken eerder de Clubteam Kampioenschappen wisten te winnen als team, moesten ze nu individueel aan het werk. Dat pakte zo goed uit dat 4 van de 5 meisjes bij de eerste 10 eindigden, met 2 podiumplaatsen voor; Marit Olthof pakte goud en Maeve Timmerman het brons. Jessica Kolkman werd 5e en Maud Holsbeeke 9e. Fayen Post had een pechdag en werd 19e.

In de andere baan werd er geturnd door de instappers, de jongste deelnemers. Voor een eerste wedstrijd deden ze het niet slecht. Sophie Gotink werd netjes 5e, Tess Klein Selle 8e, Isa Hesselink 11e en Jet Gerritsen 19e.
In de 2e wedstrijd deden de meisjes in pupil1 D1 en Junior E het net niet goed genoeg voor een podium plek.
Bij de pupillen2 D1 waren 4 turnsters die goed mee konden komen. Alle 4 wisten ze bij de eerste 15 te eindigen in een veld van 30 meisjes. Laura Olthof en Kealyn Regelink eindigden met een 7e en 8ste plek het hoogste in de eindlijst.
In de laatste wedstrijd waren de senioren supplent D en de jeugdmeisjes D1 op de wedstrijdvloer.

Neele Ketting had de eerste 3 ronden nog zicht op een podiumplek. Helaas ging er wat mis op balk en moest ze genoegen nemen met een 4e plek. In de andere baan deed Pien te Vaanholt wel heel goed. Met een 1e plaats op vloer en een 2e op balk ging ze uiteindelijk met een bronzen medaille naar huis.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven