Scheers&Roes en MensinkBerndes Makelaardij bundelen krachten

NEEDE – Scheers Roes Makelaars en MensinkBerndes Makelaardij bundelen vanaf januari 2020 de dienstverlening rondom woning- en bedrijfstaxaties onder de naam Scheers Roes Mensink Taxateurs BV. Taxaties zijn een belangrijk onderdeel van het makelaarsvak. Taxaties zijn van grote betekenis voor de financiële stabiliteit. Door deugdelijke taxaties kunnen hypotheek-verstrekkers en consumenten worden behoed voor de risico’s van overcreditering. Aan het taxatierapport worden daarom terecht hoge eisen gesteld. Dit vraagt om expertise, mankracht en een team van taxateurs met marktkennis om aan deze hoge kwaliteitsstandaard te kunnen voldoen, aldus Willem Mensink van MensinkBerndesMakelaardij.

 

Specialisme in bedrijfstaxaties

Scheers Roes Mensink Taxateurs BV richt zich op woning- énbedrijfstaxaties. ‘Met name bedrijfstaxaties bevat een breed vakgebied die door ons landelijk uitgevoerd mag worden. Het is dan ook logisch dat je als taxateur je specialisme hebt’, vertelt Arjan Nijland, vennoot Scheers Roes Makelaars. ‘Met 4 bedrijfstaxateurs in ons team hebben we dit uitstekend voor elkaar. De taxaties voldoen aan de strenge kwaliteitsstandaarden die gesteld worden door de banken, waaronder TMI-Taxaties. Een werkwijze die vraagt om kwaliteit en kunde van meerdere bedrijfstaxateurs binnen één organisatie. Dit maakt Scheers Roes Mensink Taxateurs BV uniek in Oost-Achterhoek. We bieden onze diensten dan ook niet alleen aan geldverstrekkers, beleggers en bedrijven aan, ook collega-makelaars maken reeds gebruik van onze taxatiedienst’.

 

Het bepalen van de marktwaarde van een woning is maatwerk

Met kantoren in Neede, Groenlo en Aalten werkt ScheersRoes Mensink Taxateurs BV met 6 woningtaxateurs in een grote regio. U krijgt doorgaans te maken met taxatie als u een nieuwe woning koopt of u uw hypotheek oversluit. De taxateur bepaalt de marktwaarde van de woning zoals deze past in de woningmarkt van uw regio’ aldus Anne van Hal, vennoot Scheers Roes Makelaars. ‘Met de kennis van de lokale woningmarkt verdeeld over een grote regio hebben we snel zicht op de woningen die nieuw op de markt komen en we hebben voorsprong op het bepalen van de juiste waardevan een woning. We volgen via de NVM-database de ontwikkelingen betreft de marktwaarde en kunnen sparren met ons team van 6 makelaars over de lokale woningmarkttrends en bepalen nauwkeurig de woningwaarde’, vult André Scheers, vennoot Scheers Roes Makelaars aan. ‘We delen ervaring en maken gebruik van elkaars netwerk. Met de ondersteuning van ons professionele binnendienstteam wordt uiteindelijk de taxatie  zorgvuldig en snel gerapporteerd’.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven