Twee zilveren medailles voor turnsters Odival Eibergen


EIBERGEN – Zaterdag 7 december mochten de 4de divisie turnsters tijdens de 1ste plaatsing wedstrijd laten zien wat ze kunnen. Roxy ten Bruin turnde vorig jaar nog in de 6de divisie en mocht bij deze 4de divisie wedstrijd het spits afbijten. Ze turnde een stabiele wedstrijd en eindigt op een prima 10de plaats. In de tweede wedstrijd turnden de pupillen 1 in een groot deelnemersveld van 30 turnsters.

Lotte Ormel eindigde net naast het podium op de 4de plaats. Lauren Grijsen werd netjes 8ste. Sil Scharenborg bleef met de radslag op balk staan en eindigde als 9de. Bente Kamperman weet zich door haar netheid ondanks twee fouten naar een 12de plek te turnen. In dezelfde wedstrijd turnde Eva Ormel op de andere baan. Ondanks een aantal schoonheidsfoutjes turnde ze een goede wedstrijd en kreeg ze de zilveren medaille omgehangen!

De dag werd voor Odival afgesloten door de pupillen 2 Cleo ten Bruin en Fenne Pit. De zenuwen namen bij Cleo de overhand in deze spannende 1ste wedstrijd, maar ze wist zich staande te houden en eindigde op de 21ste plaats. Bij Fenne viel met name de nette balk oefening op waar ze het hoogste cijfer behaalde. Dit hielp haar uiteindelijk naar de 2de plaats en dus een zilveren medaille! Al met al een spannende en goede eerste wedstrijd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven