Zuivelhoeve Eibergen opgelicht

Door Redactie op 20-12-2019

EIBERGEN – December is voor elke ondernemer het zelfde, drukke lange dagen, veel omzet en hard werken. Uiteindelijk doe je het ergens voor. Althans daar ga je vanuit. Helaas blijven er altijd mensen die hele andere bedoelingen hebben. De Zuivelhoeve in Eibergen is gisteren opgelicht. Eigenaresse Bianca Leppink heeft haar verhaal op Facebook gezet. Beter dan haar kunnen wij het niet verwoorden, daarom hieronder haar bericht.

Drukke weken, van heel veel werken liggen achter mij, dit om alle kerstpakket bestellingen met zorg te maken. Donderdag fijn gewerkt de winkel op orde maken voor de dagen voor kerst. Alles ging goed, totdat jij binnen kwam. Goed gemutst vertelde je dat je op zoek naar kerstpakketten was, en dat je vrouw ook al was wezen kijken. Nu snap ik dat wel want idd wij verkopen mooie kerst pakketten. Ik ben daar best druk mee geweest van ’s morgens vroeg tot s’ avonds laat. Je zei tegen mijn collega ik kom straks weer en zoek dan wat uit, eerst naar de slager. En ja hoor je kwam terug. Zocht de mooiste pakketten uit en zei nog, nu ben ik bij de slager vergeten metworsten mee te nemen. Dus 10 metworsten pakte je erbij. Wij glunderen een mooie klant, daar houden we van. Alles aangeslagen in de kassa zeg je kan ik een factuur krijgen. Ik stond achter druk soortgelijke mooie pakketten te maken die jij met zorg had uitgezocht. Ik zei tegen mijn collega vraag het email adres dan stuur ik die na. En toen ging het fout, jouw bedoelingen waren niet ons blij te maken met zo’n goede verkoop. Hoe je het hebt gedaan ik weet het niet maar jouw praatje was zo geslepen dat jij het op het laatst op rekening wilde. Ik heb dit niet geweten. Toen ik ’s avonds wanneer jij waarschijnlijk al thuis op de bank lag mijn kassa opmaakte schrok ik. Huh op rekening, en meteen het gevoel van dit is niet ok. Ik weet niet of je het express hebt gedaan maar je emailadres, en de rest van je gegevens kloppen ook niet. Dan zoek je verder en zakt de grond onder je voeten vandaan. Ik ben opgelicht de rekening van 198,75 ga jij niet betalen. Wat is het jammer dat ik je naam niet mag noemen, wat is het jammer dat jij dit steeds opnieuw flikt bij mensen die zo hun best doen om hun winkel te draaien. Wat is het jammer dat jij volledig beschermd hierin bent anders kan ik gedonder krijgen met de privacy wet. Vind je de pakketten überhaupt mooi of ga je ze verkopen?

Vandaag heb ik verdoofd in mijn winkel gestaan, mijn best doen de tranen te weg te slikken. Wat bezielt jou om mijn werkplezier weg te nemen. Het is je vandaag gelukt, maar morgen sta ik er weer. Aangifte doen, mijn verhaal schrijven, andere ondernemers waarschuwen meer kan ik niet doen.

Lieve mensen, wanneer jullie deze mooie pakketten van mijn winkel Zuivelhoeve Eibergen wordt aangeboden. Je ziet of hoort iets, laat het alsjeblieft weten.

Mijn laatste woord is aan jou beste man. Ik ben trots op mijn winkel ik doe er alles aan om me zo goed mogelijk neer te zetten. Ik werk hard voor mijn geld, kan jij in de spiegel kijken en hetzelfde zeggen?

Mijn bericht delen zorgt er miss voor dat het ‘m niet meer gaat lukken.

Reacties

In Één woord verschrikkelijk!!!

Marian Meeder-Kalisvaart | 20-12-19 | 23:45

Wat vreselijk dat er zulke mensen bestaan !!!!!! Ondanks alles hoop ik dat je toch een gezellige kerst en een gelukkig nieuw jaar mag hebben. En dat de dader zich flink verslikt in een stukje harde worst.

Reinie | 21-12-19 | 12:13

Wat vreselijk. Ik snap niet hoe zo’n man zelfs nog maar kan slapen. Ik kom gelukkig niet uit jullie omgeving, maar als mensen er om vragen mag je toch wel zijn naam of in ieder geval signalement doorgeven?

Tineke | 21-12-19 | 12:36

Bah wat een verhaal.
Dat er mensen zijn die je bewust zo’n pijn willen doen.
Hopelijk kan je het loslaten . Genieten van de mooie dagen.
Sterkte.

Petra | 21-12-19 | 15:41

Copyright © 2021 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

Statiegeld sparen bij AH en COOP in Borculo voor HelemaalGroen
BORCULO - Elke woensdag gaan twee deelnemers van HelemaalGroen, Judith Woertman en Wim Maclean samen op pad om een ronde te maken. Inmiddels hebben z......
Lees verder »

Druktemonitor Gelderland vanaf nu online
BERKELLAND - De tool die aangeeft hoe druk het is op Gelderse recreatielocaties, de Druktemonitor Gelderland, is actief. Druktemonitor Gelderland bes......
Lees verder »

Beleef de gaafste uitjes in Twente? Kies Het Schwarzwald Rijssen
RIJSSEN - Het Schwarzwald Rijssen is de locatie in Twente met spraakmakende gemotoriseerde activiteiten, heerlijke BBQ’s en moderne feestzalen. De lo......
Lees verder »

v.v.Ruurlo haalt oud papier op
RUURLO - Voetbalvereniging Ruurlo haalt zaterdag 26 juni oud papier op in de bebouwde kom van Ruurlo. Bewoners kunnen het papier ‘s morgens gebundeld......
Lees verder »

Zondag 5 september The Chariot Triathlon in Eibergen
EIBERGEN - Na een jaar afwezigheid wordt The Chariot Triathlon dit jaar weer als vanouds georganiseerd. Deze 1/8 ste triathlon start na de stuw met 5......
Lees verder »

Collectanten gezocht voor Alzheimer Nederland in Eibergen
EIBERGEN - Alzheimer Nederland wil dementie voorkomen en genezen. Daarom ondersteunt Alzheimer Nederland wetenschappelijk onderzoek. Hier is geld voo......
Lees verder »

Stuur nu je dialectverhaal of –gedicht in voor Flonkergood 2022
ACHTERHOEK - In streektaalmaand maart wordt jaarlijks de Waeke van het ‘Achterhoekse en Liemerse Boek’ gehouden. Ter gelegenheid daarvan wordt ’t kad......
Lees verder »

Activiteiten voor jong & oud(er) bij natuurpark Kronenkamp in Neede       
NEEDE - Het natuurpark Kronenkamp in Neede, waar industrieel erfgoed en natuur samenkomen, opent na de lockdown op dinsdag 6 juli weer haar deuren. E......
Lees verder »

Modderfestijn in Neede
NEEDE - Op zaterdag 26 juni 2021 van 13:30 tot en met 16:30 uur organiseert Speeltuin De Berg in Neede, in samenwerking met Beweegwijs, een heus modd......
Lees verder »

Tekencursus ‘Fantastische illustratie’
 RUURLO – Op maandag 19 juli, woensdag 21 juli en vrijdag 23 juli verzorgt docent en illustrator Peter Kapritsias bij KunstKring Ruurlo een teke......
Lees verder »

Inspiratievieringen in Borculo en Ruurlo
BORCULO/RUURLO – Hartje zomer en met het gevoel van oneindige vrijheid weer op pad te kunnen. Wie wordt daar niet blij van. “We zijn blijven geloven.......
Lees verder »

Tekencursus ‘Video game karakters’ voor 8-16 jaar
RUURLO – Op maandag 12 juli, woensdag 14 juli en vrijdag 16 juli verzorgt docent en illustrator Peter Kapritsias bij KunstKring Ruurlo een mini-teken......
Lees verder »

Fratsen door Marcel Stroet

Fratsen Ter observatie
BERKELLAND - Ja leu ik heb `t ok al e kreggen, `t earste spuitje. Ik bun van 62 dus ik moch mienzelf anmelden. Wonder boaven wonder kon ik al noa dree......
Lees verder »

Fratsen Dummelig
NEEDE - An `t woord dummelig mos ik denken toen Rutte zich noa een wekke al neet mear kon herinneren wat e zeg had. Vrogger heb ik in `t mooie Reurle......
Lees verder »

Fratsen wetten en regels
NEEDE - Wetten en regels wurdt in disse tied sneller an e past as ooit te veuren. Veural degene die `t veur `t zeggen hebt past constant de regels en ......
Lees verder »

Fratsen aparte dinge
NEEDE - In disse wondere aparte tied van beparkingen hebt wij ok allemoale iets mear tied um te leazen. As ie vulle least wurd ie vanzelf ok luk wieze......
Lees verder »

NUB TV

KNSB Reggeborgh Marathon Inlineskaten bij RTC De Stofwolk


EIBERGEN – Zaterdag 29 mei was RTC De Stofwolk de trotse gastheer van de derde KNSB Reggeborgh Marathon Inlineskaten. Op het snelle parcours in Eibergen wisten Bart Hoolwerf bij de mannen en Berber Vonk bij de vrouwen, beide hun eerste marathonoverwinning van het seizoen te behalen. Nieuws uit Berkelland nam een kijkje tijdens deze zonovergoten zaterdag en sprak met RTC De Stofwolk voorzitter Hugo Hagemeijer en plaatselijke favoriet Casper de Gier.

Uit de krant

Willy’s tuin column: De gratis EHBO-doos
BERKELLAND - EHBO met onkruid raar? Nee helemaal niet, je kent het alleen (nog) niet! Onkruid vind ik altijd zo negatief klinken, maar het kan ook hee......
Lees verder »

De woningnood is hoog, er is een groot tekort aan voedselbanken, maar jij kunt helpen.
BERKELLAND - Waar? Gewoon in je eigen tuin. Moeilijk? Nee hoor, kwestie van doen! Hoe? Hier en daar wat rommeltjes laten liggen, een bakje met water n......
Lees verder »

Willy’s tuincolumn: “Vandaag eten we onkruid!”
BERKELLAND - Nee, nu niet gelijk afhaken, je kent het niet, en wat een boer niet kent…..Probeer het maar een keer, net als ik. De eerste keer dat ik e......
Lees verder »

Miha Bodytec: Kort, intensief en zeer effectief trainen
BERKELLAND - Miha Bodytec of terwijl EMS Electro Musculaire Stimulatie is een trainingsvorm waarbij er in korte tijd zeer effectief getraind kan word......
Lees verder »

Gezondheidstip FYSIO Eibergen: Lage (te)rugklachten
EIBERGEN - Sommigen krijgen het maar één keer, anderen krijgen er vaker last van en anderen hebben het herhaaldelijk: lage rugpijn. Lage rugpijn bevi......
Lees verder »