Zuivelhoeve Eibergen opgelicht

Door Redactie op 20-12-2019

EIBERGEN – December is voor elke ondernemer het zelfde, drukke lange dagen, veel omzet en hard werken. Uiteindelijk doe je het ergens voor. Althans daar ga je vanuit. Helaas blijven er altijd mensen die hele andere bedoelingen hebben. De Zuivelhoeve in Eibergen is gisteren opgelicht. Eigenaresse Bianca Leppink heeft haar verhaal op Facebook gezet. Beter dan haar kunnen wij het niet verwoorden, daarom hieronder haar bericht.

Drukke weken, van heel veel werken liggen achter mij, dit om alle kerstpakket bestellingen met zorg te maken. Donderdag fijn gewerkt de winkel op orde maken voor de dagen voor kerst. Alles ging goed, totdat jij binnen kwam. Goed gemutst vertelde je dat je op zoek naar kerstpakketten was, en dat je vrouw ook al was wezen kijken. Nu snap ik dat wel want idd wij verkopen mooie kerst pakketten. Ik ben daar best druk mee geweest van ’s morgens vroeg tot s’ avonds laat. Je zei tegen mijn collega ik kom straks weer en zoek dan wat uit, eerst naar de slager. En ja hoor je kwam terug. Zocht de mooiste pakketten uit en zei nog, nu ben ik bij de slager vergeten metworsten mee te nemen. Dus 10 metworsten pakte je erbij. Wij glunderen een mooie klant, daar houden we van. Alles aangeslagen in de kassa zeg je kan ik een factuur krijgen. Ik stond achter druk soortgelijke mooie pakketten te maken die jij met zorg had uitgezocht. Ik zei tegen mijn collega vraag het email adres dan stuur ik die na. En toen ging het fout, jouw bedoelingen waren niet ons blij te maken met zo’n goede verkoop. Hoe je het hebt gedaan ik weet het niet maar jouw praatje was zo geslepen dat jij het op het laatst op rekening wilde. Ik heb dit niet geweten. Toen ik ’s avonds wanneer jij waarschijnlijk al thuis op de bank lag mijn kassa opmaakte schrok ik. Huh op rekening, en meteen het gevoel van dit is niet ok. Ik weet niet of je het express hebt gedaan maar je emailadres, en de rest van je gegevens kloppen ook niet. Dan zoek je verder en zakt de grond onder je voeten vandaan. Ik ben opgelicht de rekening van 198,75 ga jij niet betalen. Wat is het jammer dat ik je naam niet mag noemen, wat is het jammer dat jij dit steeds opnieuw flikt bij mensen die zo hun best doen om hun winkel te draaien. Wat is het jammer dat jij volledig beschermd hierin bent anders kan ik gedonder krijgen met de privacy wet. Vind je de pakketten überhaupt mooi of ga je ze verkopen?

Vandaag heb ik verdoofd in mijn winkel gestaan, mijn best doen de tranen te weg te slikken. Wat bezielt jou om mijn werkplezier weg te nemen. Het is je vandaag gelukt, maar morgen sta ik er weer. Aangifte doen, mijn verhaal schrijven, andere ondernemers waarschuwen meer kan ik niet doen.

Lieve mensen, wanneer jullie deze mooie pakketten van mijn winkel Zuivelhoeve Eibergen wordt aangeboden. Je ziet of hoort iets, laat het alsjeblieft weten.

Mijn laatste woord is aan jou beste man. Ik ben trots op mijn winkel ik doe er alles aan om me zo goed mogelijk neer te zetten. Ik werk hard voor mijn geld, kan jij in de spiegel kijken en hetzelfde zeggen?

Mijn bericht delen zorgt er miss voor dat het ‘m niet meer gaat lukken.

Reacties

In Één woord verschrikkelijk!!!

Marian Meeder-Kalisvaart | 20-12-19 | 23:45

Wat vreselijk dat er zulke mensen bestaan !!!!!! Ondanks alles hoop ik dat je toch een gezellige kerst en een gelukkig nieuw jaar mag hebben. En dat de dader zich flink verslikt in een stukje harde worst.

Reinie | 21-12-19 | 12:13

Wat vreselijk. Ik snap niet hoe zo’n man zelfs nog maar kan slapen. Ik kom gelukkig niet uit jullie omgeving, maar als mensen er om vragen mag je toch wel zijn naam of in ieder geval signalement doorgeven?

Tineke | 21-12-19 | 12:36

Bah wat een verhaal.
Dat er mensen zijn die je bewust zo’n pijn willen doen.
Hopelijk kan je het loslaten . Genieten van de mooie dagen.
Sterkte.

Petra | 21-12-19 | 15:41

Copyright © 2022 NUB
Realisatie: Niels Voortman - Computer-Parts.NL - Eibergen

Nieuw festival in Neede
NEEDE - Op 10 december vindt het eerste winterfestival op het Vlearmoesplein plaats.  Vanaf 12:00 uur is het terrein geopend voor een gezellige ......
Lees verder »

Concert “MET Maria” in de Barockkirche in Zwillbrock
ZWILLBROCK - Op zondag 16 oktober om 16.30 uur zingt het koor Garden Rumours de mooiste Maria Liederen uit de geschiedenis van de klassieke kerkmuziek......
Lees verder »

‘De dwaasheid van het geloof’ lezing in Beltrum
BELTRUM - Onder deze titel zal dr. Frank G. Bosman, culturrtheoloog aan de Universtiteit van Tilburg op dinsdag 8 november 2022 in de Onze-Lieve-Vrou......
Lees verder »

Mooi resultaat in eerste volledig digitale collecte: €3.430,10 voor KWF Kankerbestrijding
BORCULO – Tijdens de KWF-collecteweek in Borculo, Haarlo en Geesteren is door vrijwilligers maar liefst €3.430,10 euro opgehaald. Dankzij deze giften ......
Lees verder »

Doneer statiegeld bij Coop Borculo aan basisschool De Keikamp
BORCULO/GEESTEREN - Vanaf 1 oktober t/m 31 december kunt u uw statiegeld doneren aan basisschool De Keikamp uit Geesteren. De opbrengst zal gebruikt w......
Lees verder »

Relatieconcert van Orkest Koninklijke Marechaussee in Eibergen
EIBERGEN - Euphonia is in het kader van het 125-jarig jubileum de trotse gastheer van Orkest Koninklijke Marechaussee. Het is alweer 13 jaar geleden ......
Lees verder »

Provincie en arbeidsmarktregio’s pakken samen het arbeidstekort aan
BERKELAND - De arbeidsmarkt in Gelderland wordt steeds krapper. Nooit stonden er zoveel vacatures open, terwijl er nog duizenden mensen langs de kant......
Lees verder »

Basiscursus genealogie start op vrijdag 4 november 2022
BERKELLAND - Deze cursus geeft uitleg over de eerste bronnen die je bij stamboomonderzoek tegenkomt, zoals bevolkingsregisters, burgerlijke stand en ......
Lees verder »

Harpiste Oxana Thijssen komt met twee harpen naar Eibergen
EIBERGEN - Het nieuwe concertseizoen van Podium Eibergen gaat zondag 9 oktober van start met een concert door harpiste Oxana Thijssen. Het concert be......
Lees verder »

Commissie bezwaarschriften kamer Grondgebied vergadert op 3 oktober
BERKELLAND - De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied van de gemeente Berkelland houdt op maandag 3 oktober 2022 een hoorzitting in de raadza......
Lees verder »

Ook het dragen van wollen sokken kan de energierekening omlaag brengen
BERKELLAND - Besparen op de gasrekening is trending topic. Gasloos koken, gebruik maken van een warmtepomp en het huis zo optimaal mogelijk isoleren ......
Lees verder »

Borculose Kids on ice, schaats je mee?
BORCULO - Op de woensdagen 2, 9, 16 en 23 november worden de schaatsen weer uit het vet gehaald en starten de kinderen die dit leuk vinden van de groe......
Lees verder »

Fratsen door Marcel Stroet

Fratsen kamelen
NEEDE - Dreuge,dreuge,dreuge op `t moment dat ik dit schrief heb wij net oetgerekend onder de jammarkt een buitje ehad. Was nog ens neet zovulle en zo......
Lees verder »

Fratsen op kop
NEEDE - Op mien bienoa dagelijkse tochtje van Nee noar Beltrum zoog ik van de een op de andere dag inens allemoale vlaggen op kop hangen. Bie de ears......
Lees verder »

Fratsen Kleurt wal bie
NEEDE - Noe was wij onlangs een betje an `t verbrekken ,hier en doar mossen wat tegels oet dee versletten waren. Ok een stukske muure mos vernieuwd w......
Lees verder »

Fratsen gedoo
NEEDE - Wat een gedoo is `t toch,iedereene mut mear betalen deur de hooge energieprieze,moar snappen kun e wij `t neet. Ollie maatschappen dreit woek......
Lees verder »

NUB TV

64ste Bollert Brons in volle gang

GELSELAAR/NOORDIJK – De Needse Pasruiters organiseren dit weekend voor de 64ste keer de Bollert Brons in natuurgebied De Bollert op de grens van Noordijk en Gelselaar. Gerrit Mengerink nam op de eerste dag een kijkje en sprak met parcoursbouwer Luuk Hermelink.

Uit de krant

Met trots dragen wij de groene Achterhoek muts en sjaal!
BERKELLAND - Deze prachtige Achterhoekse vlag muts met groene pluim is een mooi gebreide winter muts in de Achterhoek kleuren.. De heerlijk zachte mu......
Lees verder »

Geest eren
GEESTEREN - Als op oudejaarsavond om tien uur de klok in Geesteren slaat en je het schreeuwen van de steenuil hoort, is de kans groot dat de nieuwjaa......
Lees verder »

Balkenbrij is typisch Gelders: ‘Het smaakt lekkerder dan het klinkt’
ACHTERHOEK - Je houdt ervan, of je vindt het absoluut niet lekker: balkenbrij. Het vleesgerecht kent zijn oorsprong in Gelderland en is misschien wel ......
Lees verder »

Recept: Salade kalfstong met tartaar van ossenhaas
Ossenhaas tartaar: Benodigdheden: Gesnipperde ui (geblanceerd) Gehakte kappertjes Augurk Fijn gesneden bieslook Sweet chilli Zout en peper  &nbs......
Lees verder »

Willy’s tuincolumn: Koester het dialect a’j plat könt praoten, mo’j ut neet laoten
Hoe heet dit? En dat? Soms weet ik niet eens de Nederlandse naam, maar ken ik alleen het dialect. Maar geregeld vraag ik mij ook af of er naam is in ......
Lees verder »