Berkelland: “Supermarkten blijf dicht op eerste kerstdag”

BERKELLAND – Voor veel Berkellanders komt er vandaag een einde aan de kerstvakantie. Vanaf maandag gaat het “normale” leven weer beginnen, na 14 dagen eten, drinken en gezelligheid. Op eerste kerstdag vroegen wij door middel van een poll op facebook wat de Berkellanders vonden van de openstelling van supermarkten op eerste kerstdag. De uitkomst is helder: supermarkten mogen wat de inwoners van Berkelland betreft dicht blijven op eerste kerstdag. Bijna 1000 facebook volgers van Nieuws uit Berkelland deden mee aan de stemming. 93% hiervan geeft aan dat ze vinden dat de winkels op eerste kerstdag gesloten mogen blijven. Er kwamen ook heel veel reactie’s binnen. Daaruit bleek zelfs dat de meesten vinden dat zowel de eerste als tweede kerstdag de deuren gesloten mogen blijven. De reactie van Rona Schroer, van Tabakorie Rona in Neede, kreeg veel like’s. Rona zei “Ook winkeleigenaars en vooral de eenmanszaak hebben ook recht op vrije feestdagen. Iedereen kan echt zijn boodschappen wel op tijd in huis halen, ook mij lukt dat met een eigen winkel, daar heb ik geen feestdag voor nodig” Veel mensen zijn dit met Rona eens, zowel de zelfstandigondernemers als ook de medewerkers hebben recht op vrije feestdagen zo is de mening van de Berkellander.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven