Bruidsbeurs Eibergen in Theater Berkelland op 26 januari

EIBERGEN – Zondag 26 januari kunnen aanstaande bruidsparen starten met de voorpret als voorbereiding op de mooiste dag van hun leven. De jaarlijks terugkerende bruidsbeurs in Eibergen is in de regio al een bekend begrip geworden. Naast de spectaculaire bruidsshow van bruidshuis Beijer Besselink, maken de aanstaande ook kennis met de lokale ondernemers die hen zullen helpen die dag zo bijzonder mogelijk te maken.

Collectie 2020
Bruidshuis Beijer Besselink is al een paar maanden druk om de mooiste collectie van 2020 in huis te halen. Deze middag zullen zij met 2 spectaculaire shows de bruids- en bruidegomscollecties voor 2020 presenteren. Het bruidshuis is op de hoogte van de nieuwste trends, want elk jaar zijn er nieuwe ontwerpen en kleuren. Na afloop van de show staan de dames van Beijer Besselink uiteraard klaar om jullie vragen te beantwoorden. Echt een heel mooie en professionele show dat je als aanstaand bruidspaar wilt zien!

Bruidsbeurs
Met alleen een prachtige jurk en een perfect pak is een bruiloft nog niet helemaal compleet. Daar kunnen de verschillende ondernemers uit de regio het bruidspaar uitstekend bij inspireren, informeren en adviseren. Bekijk de mooiste trouwringen en vraag naar mogelijkheden voor speciaal maatwerk. Even als het bruidsboeket wat ook om persoonlijke voorkeur gaat. Misschien wil je toch nog wat kilootjes kwijt en hoe doe je dit dan op een verantwoorde manier. De bruid zal de hele dag kunnen stralen mede dankzij de juiste make-up, het is een feestelijke maar ook lange dag. Heeft het bruidspaar al nagedacht over de aankleding, decoratie op tafel van ballonnen en/of bloemen. Wellicht wil je de aankleding liever laten verzorgen door een stylist. Zelfs het vervoer naar de feestelijke locatie kan deze middag al geregeld worden. Nog geen feestlocatie bepaald? Dan zal een bezoek aan de beurs je opties geven voor een klein feestje, maar ook voor een groot feest. De mooiste dag van je leven moet natuurlijk vast gelegd worden in beeld, zodat jullie nog heerlijk kunnen nagenieten hoe perfect het was. ‘We ervaren vaak 2 soorten bruidsparen. Een bruidspaar dat precies weet wat ze willen en regelen op de beurs gelijk een vervolg afspraak. Maar er zijn ook bruidsparen die zich nog heerlijk aan oriënteren zijn, informatie verzamelen en zich laten verrassen door de mogelijkheden. Dat maakt deze bruidsbeurs toegankelijk voor elke bruidspaar”, aldus een deelnemende ondernemer.

Op de website http://www.beijerbesselink.nl kunnen entree tickets besteld worden. Vanaf 12.00 uur is men van harte welkom. De beursgasten worden feestelijk ontvangen op de rode loper met een heerlijk glaasje bubbles en kunnen leuk op de foto met elkaar.
De locatie: Theater Berkelland – ‘t Spieker, Kerkstraat 30 te Eibergen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven