HCR Prinsen met Torbjörn Blomdahl uit naar Sluiskil

HAARLO – De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen beginnen het nieuwe jaar direct met een topper. De nummer twee van de ranglijst moet komende zondag op bezoek bij de nummer drie Dallinga.com in het Zeeuwse Sluiskil. De eerste wedstrijd in Haarlo eindigde in een puntendeling, 4-4-, en het verschil tussen beide teams na elf gespeelde wedstrijden is slechts één punt.

 

“Je kunt met recht spreken van een topper, want beide teams willen in dit stadium en gelet op de onderlinge posities van de ranglijst geen averij oplopen. De eerste wedstrijd bij ons eindigde in 4-4,en het zal dus weer een lastige klus worden . Komende zondag moet ik het stellen zonder de meervoudige Nederlandse kampioen Dick Jaspers en de in Korea verblijvende Eddy Leppens en ik kan ook voor de rest van het seizoen niet meer beschikken over Jef Philipoom die als reserve speler aan zijn maximum van vijf partijen zit”, aldus captain Dinand Prinsen.

 

Wel kan hij beschikken over de Zweed TorbjörnBlomdahl die deze middag in Sluiskil als kopman zal fungeren. Op plek twee speelt hij met Anno de Kleine, op plek drie met Jelle Pijl en RaymundSwertz neemt plek vier voor zijn rekening. “Afwachten is natuurlijk hoe de tegenstander naar de tafels komt, maar we moeten met dit team toch in staat zijn om met minimaal een punt uit het Zeeuwse te vertrekken”.

 

De eerste partijen in Sluiskil beginnen om 13:00 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven