Michiel Herbrink nieuwe wijkagent Eibergen

EIBERGEN – Michiel Herbrink zal de opvolger worden van Hergert Menkhorst als wijkagent van Eibergen. Herbrink was sinds 2011 wijkagent van Neede. Dat betekend dat Neede ook een nieuwe wijkagent zal krijgen. Het is nog niet bekend wie dat wordt. Michiel Herbrink stelde zich eerde voor op de Facebook pagina van de politie Berkelland.

“Ik ben in 2001 bij de politie begonnen. Na sollicitatie ben ik in Flevoland begonnen. Hier heb ik o.a. gewerkt in Zeewolde, Almere en Lelystad. Omdat ik graag weer terug wilde naar mijn ‘roots’ heb ik, nadat er plek vrij kwam, gesolliciteerd naar Oost Nederland.
In 2005 ben ik begonnen in het, toen nog team Berkelland, thans Achterhoek Oost. Binnen de noodhulp, heb ik meerdere taken gehad o.a. Drugsaanpak, ME, Biker..

Mijn hobby is onder andere mountainbiken en probeer dan ook regelmatig op de fiets in de wijk aanwezig te zijn, hierdoor ben je ook veel sneller aanspreekbaar.

Ik ben sinds 2011 wijkagent geworden in Neede. Als wijkagent vind ik de korte lijnen belangrijk zodat problematiek snel aan- opgepakt kan worden. Door goede contacten te hebben met ketenpartners probeer ik dat de juiste personen belast zijn met casuïstiek/hulpvraag of problematiek. Veel komt bij politie terecht, maar niet alles behoort tot de taak van de politie. Hiervoor is een goed netwerk met je ketenpartners belangrijk”

Herbrink is vanaf nu wijkagent in Eibergen

Foto Politie Berkelland

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven