Open huis Irisch Dance Borculo

BORCULO – Op 15 januari is er vanaf 20:00 een open huis bij Irish Dance Borculo. Bij het open huis zijn er optredens en informatie voor alle geïnteresseerden en kan er gratis een proefles worden meegedanst.

Iers dansen is er in veel vormen, stijlen en uitvoeringen en is daardoor een leuke uitdaging voor iedereen die van dansen houdt. Hoewel enig danservaring en/of talent een pré is, kan iedereen bij deze lessen aansluiten. Deze worden op woensdagavond om 19:30 gegeven in een danszaal aan het Jonkerspad 1 in Borculo. De lessen worden gegeven door Koosje Schouten (zie foto). Zij is afgestudeerd aan de Rotterdamse Dansacademie Codarts op Folkloristische & Moderne dans en heeft veel professionele shows gedanst bij onder andere de folkband Rapalje, het internationale dansgezelschap ‘Les Sortiléges’ en de Ierse dansshow “The magic of Ireland”.

Het doel van deze danslessen is om aan te sluiten bij de showgroep die optreedt bij Music Show Scotland. Dit is een indoor muziekproductie met Schotse en Ierse muziek,
zang en dans die door heel Europa optreedt.

Meer informatie is te vinden op http://www.irishdanceborculo.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven