Tankstation op plein Kisveld school in Neede

NEEDE – Afgelopen week vond de onthulling plaats van het Kisveld- tankstation. Dankzij een goed idee van het team, een creatieve vader en enthousiaste geluiden van leerlingen is dit verrijdbare tankstation tot stand gekomen.  Juf Ellen mocht de officiële onthulling doen en daarna liet ze zien hoe het tanken in zijn werk gaat. Toen was het tijd om lekker te spelen! Het was een drukte van belang. Van duwkar tot step en van driewieler tot ezyroller… alle voertuigen hadden benzine nodig. Het is leuk om te zien hoe een nieuw attribuut het buitenspel weer nieuwe impulsen geeft. Kinderen gebruiken hun verbeelding en er ontstaat rollenspel. Ook zie je leuke en leerzame gesprekken ontstaan….

Hoeveel benzine moet erin? Wat kost het? Hoeveel moet ik betalen? Voor jonge kinderen is “spelen” leren! En dat spelende leren past ook heel goed bij de rest van de groepen. Op zoek naar een goede school voor uw kind en benieuwd naar de keuzes van Kisveld? Maak telefonisch of per mail een afspraak voor een gesprek en rondleiding of kom langs tijdens het Open Huis van 03 maart! (09:00-12:00 & 18:30-20:30)

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven